yhteystiedot

Vitality's Intesive Aqua

Intensive Aqua on hiusten ja iho-ongelmien hoitoon suunnattu tuotesarja. Tuotesarjan monipuolisessa vallikoimassa käytetään erilaisina yhdistelminä Spezzanon kuumien lähteiden hoitavia vesiä, sekä oliivi-, appelsiini- ja klementiiniuutteiden yhdistelmiä, jotka tarjoavat yksilöllisiä mahdollisuuksia hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

 

INTENSIVE AQUA

Intensive aqua -tuotteiden ajatus perustuu Spezzanon kuumienlähteiden veden hoitavien ominaisuuksien hyötykäyttöön yhdistettynä erilaisiin Välimeren kasvien uutteisiin ja hivenaineisiin. 

Sarjalla on mahdollista hoitaa monipuolisesti erilaisia hiusten ja hiuspohjan ongelmia hyödyntäen mahdollisimman luonnonmukaisia ja hellävaraisia tuotteita.

Vitality's tukee luontoystävällistä ajattelua niin tuotteissaan kuin materiaaleissa, joita käytetään tuotteiden paketoinnissa. Tuotteiden raaka-aineita valitaan niin, että ne ovat hellävaraisia ja mahdollisimman vähän allergisoivia. Ainesosia tutkitaan Vitalityksen omassa laboratoriossa, jotta tuotteiden korkealaatuisuus olisi taattua.

 

TUOTTEET

SPECIALISTI 

Syväpuhdistava seerumi on tarkoitettu valmistelemaan päänahka Intensive-hoitoja varten, puhdistaen kaikista epäpuhtauksista.

Tasapainottava seerumi ylläpitää hoidon jälkeen hiuspohjan tasapainoa, ja auttaa hoidon tehokkuudessa.

 

ENERGIA

Tuotteet ovat tarkoitettu vahvistamaan ja auttamaan hiustenkasvua ja ehkäisemään hiustenlähtöä. Tuoteryhmään kuuluu shampoo sekä hiuspohjaseerumi.

 

EQUILIBRIO

Kun ongelmana on hiusten rasvaisuus ja raskaus valitaan tämä tuoteryhmä. Sen tarkoituksena on kosteuttaa hiuspohjaa ja tuoda tasapainoa hiuspohjaan. Tuoteyhmään kuuluu shampoo, savinaamio sekä hiuspohjan hoitoneste.

 

PUREZZA

Tämä tuoteryhmä on tarkoitettu hilseilevälle ja psoriasis iholle. Se kosteuttaa tehokkaasti ja puhdistaa hiuspohjaa. Ryhmään kuuluu hiuspohjan kuorinta-aine, shampoo ja puhdistava hoitoneste.

 

RELAX

Sarja on tarkoitettu herkälle, helposti ärtyvälle iholle. Sen syväpuhdistavat ja rauhoittavat  ominaisuudet ehkäisevät punehtumista, kuivuutta, kutinaa, ärsytystä ja ajoittaista hilseilyä. Tuoteryhmään kuuluu shampoo sekä rauhoittava hoitoneste.

 

VOLUME

Sarjan tuo runsautta ja volyymiä hiuksille, auttaen laiskoja ja velttoja hiuksia saamaan eloa ja kimmoisuutta. Tuoteryhmään kuuluu shampoo ja tuuheuttava hoitosuihke.

 

IDRA

Sarja on suunniteltu kosteuttamaan tehokkaasti kuivaa päänahkaa sekä hiuksia. Sitoo kosteutta ja pitää ihon pehmeänä. Tuoteryhmään kuuluu shampoo sekä kosteuttava hoitosuihke.

 

NUTRIACTIVE

Syväravitseva sarja, joka tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja tuuheat. Kosteuttaa hiuspohjaa tehokkaasti. Tuoteryhmään kuuluu shampoo, hoitoampuli, sekä syväravitseva naamio.

 

COLORE

Värjätyille hiuksille tarkoitettu sarja, jossa shampoon pH-arvo on alhainen. auttaa tasapainottamaan hiukset värjäyksen jälkeen ja pidentää värin kestävyyttä ja kiiltoa. Tuoteryhmään kuuluu shampoo, ja naamio.

 

RE-INTEGRA

Syväpuhdistava ja jälleenrakentava sarja. Erityisesti suunniteltu vahvasti käsitellyille hiuksille. Tuoteryhmään kuuluu shampoo sekä jätettävä voide.

© Anders Inno Oy