yhteystiedot

Muut palvelut

Yrityksemme tarjoaa laajan skaalan laadukkaita perinteisiä parturi-kampaamopalveluita. Erikoisuutena tarjoamme ammoniakittomat Essensity- ja CHI-värjäykset sekä permanentit, lisäksi valikoimaamme kuuluu Elumen-suoravärit. Teemme myös suosittuja CHI-suoristuskäsittelyjä.

CHI-suoristuskäsittely

Keraamiseen lämpöön, negatiivisiin ioneihin ja luonnonsilkkiin pohjautuva käsittely, jolla muutat hiuksen rakenteen terveeksi, sileäksi, suoraksi ja kiiltäväksi pysyvästi.

Sopii erityisesti loivasta luonnonkiharasta aina erittäin kiharaan afro hiukseen asti, jossa ei ole paljon vaalennus käsittelyjä.

 

Simply natural -aitohius pidennykset

Meltä saat pidennykset ja tuuhennukset 100% aidoilla Remy-hiuksilla. Teemme sinetti- ja teippipidennyksiä.

Sineteillä ja teipeillä saa myös upeita raitoja ja shokkivärisiä raitoja, jotka säilyttävät värinsä. Voit luoda upeita kontrasteja rasittamatta omaa hiustasi.

 

Simply natural  Mago -aitohius pidennykset

Meltä saat pidennykset ja tuuhennukset 100% aidoilla Remy-hiuksilla. Magossa käytetään solmukiinnitys-tekniikkaa, joka on hellävaraisempi hiukselle kuin muut pidennystekniikat. Solmimisessa käytetään puuvillalankaa, joka kiristyy jokaisen pesun myötä. Näin pidennykset pysyvät hiuksessa varmasti, mutta kuitenkin vahingoittamatta hiusta.

 

© Anders Inno Oy