yhteystiedot

Ekotuotteet

Ekotuotteemme perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin: Kukkiin, yrtteihin, lehtiin, merileviin, sekä siemenistä ja juurista puristettuihin kasviöljyihin. Nämä sekä ravitsevat että auttavat ihoa ja hiuksia löytämään luonnollisen tasapainonsa.

SHAMPOOT

AM Yrttishampoo

Tähän shampooseen on valittu hiustenlähtöä ehkäiseviä ja hiuspohjan verenkiertoa stimuloivia yrttejä: Nokkosta, koivua ja peltokortetta sekä rosmariiniöljyä.

 

AM Ruusushampoo

Ruusulta tuoksuva vitamiinishampoo. Ravitsee ja elvyttää väsyneet hiukset sekä antaa hoitoa elottomille hiuksille.

 

AM Peltokorteshampoo

Syväpuhdistavaa vihersavea sisältävä shampoo. Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan kemikaalien ja permanenttiainaiden jäännöksistä. Sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille.

 

AM Yrttishampooaktive

Shampoo sinulle, jota hiuspohjan ongelmat kiusaavat. Shampoon yrtit lääkitsevät erityisesti hilseen, kutinan, ihottuman ja psoriaksen aiheuttamia ongelmia iholla ja hiuspohjalla.

 

AM Hempshampoo

HempShampoo sisältää runsaasti hyödyllistä hamppuöljyä, joka hoitaa erityisesti kuivia hiuksia

 

AM Kehäkukkashampoo

Kehäkukista ja kamomillasta valmistettu mieto ja hoitava shampoo.Sopii normaaleille hiuksille.

 

HOITOAINEET

Yrttihiusravinne

Valmistettu nokkosesta, viherteestä ja vitamiineista. Ravitsee ja hellii väsyneitä ja kuluneita hiuksia. Kaikille hiustyypeille.

 

Kehäkukkahiusravinne

Kehäkukista ja kamomillasta valmistettu hoitoaine, joka vahvistaa, parantaa ja kosteuttaa kuivat, elotttomat ja vahiingoituneet hiukset.

 

Tehohiushoito

Syvävaikuttava saveen perustuva mineeraalipitoinen kosteushoito, joka ravitsee, kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksesi kauniiksi. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.

 

Turvehiushoito

Hoitava ja kosteutta ylläpitävä hiushoito, jonka syvätehoisuus on peräisin turpeen ja hamppuöljyn ainutlaatuisista mineraaleista ja vitamiineista. Auttaa väsyneitä, kuivia ja vaurioituneita hiuksia.

Hiusgeeli

Ihana kosteuttava ja luonnollinen muotoilugeeli, joka antaa hiuksille kiillon ja luonnollisen muodon. Kaikilla hustyypeille.

 

 

 

 

© Anders Inno Oy